• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

terv

Majnár Zsolt

Isten terve

„Hadd tanítsalak benneteket Isten hatalmáról! Nem tartom titokban a Mindenható tervét. Hiszen mindnyájan látjátok! Miért beszéltek hát hiábavalóságot?” (Jób 27,11–12)

Révész Szilvia

A legjobb terv – VIDEÓ

Hisszük-e, hogy Istennek jó terve van az életünkre nézve? Hogy látjuk mindezt a nehézségek között?

Majnár Zsolt

Amit a szemünkkel látunk

„Tudom, hogy mindent megtehetsz, és nincs olyan szándékod, amelyet meg ne valósíthatnál. Ki akarja eltakarni örök rendemet tudatlanul? – kérded. Valóban olyasmiről szóltam, amit nem érthetek: csodálatosabbak, semhogy felfoghatnám.” (Jób 42,2–3)

Sinka Csaba

Együtt lehet-e élni megválaszolhatatlan kérdésekkel?

Gyakran szembesülünk életünk során nehéz kérdésekkel. Napjaink egyik legnehezebb kérdése az, hogy miért engedi meg Isten ezt a világjárványt, amiben olyan sokan halnak meg világszerte és a mi országunkban is?

Háló Gyula

Ima rendért

Istenem, az idő múlásával csak nőnek azok a tennivalók, amelyeket így, bezárva nem lehet, nem tudok teljesen elvégezni. Ne engedd, hogy elborítsanak, segíts, hogy tervszerűen haladjak! Add, hogy napjaimnak rendjét megtaláljam, hogy békéd költözzön belém!

Ima rendért

Istenem, az idő múlásával csak nőnek azok a tennivalók, amelyeket így, bezárva nem lehet, nem tudok teljesen elvégezni. Ne engedd, hogy elborítsanak, segíts, hogy tervszerűen haladjak! Add, hogy napjaimnak rendjét megtaláljam, hogy békéd költözzön belém! Ámen.