• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Isten terve

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Hadd tanítsalak benneteket Isten hatalmáról! Nem tartom titokban a Mindenható tervét. Hiszen mindnyájan látjátok! Miért beszéltek hát hiábavalóságot?” (Jób 27,11–12)

Istenem!

Köszönöm, hogy ha nehézségekkel találkozunk az életünkben, a hatalmad megsegít. Sokszor nem értjük, mi a terved egyes eseményekkel. Bízunk benned, hogy azokat javunkra formálod. Ez nem hiú reménység, és azt nem titkolod el előttünk.

Előfordul, hogy arra számítunk, kiemelsz a bajból, és megoldódnak a problémák. De lehet, inkább rosszabbra fordulnak életünk dolgai. Nem értjük, miért alakulnak úgy, ahogy nem szeretnénk. De mindent jóra fordítasz, és boldogok vagyunk.

Vágyunk, hogy betegségből meggyógyuljanak az emberek, de néhányan mégsem tapasztalják meg ezt. Szeretnénk, hogy elmúljanak a vírusok, és sajnos újabbak jönnek. Köszönöm, hogy te mindezek felett állsz és megsegítesz.

Ha elcsügged a lelkem, szereteted megújít és megerősít.

Nem tudom, mi fog történni majd az életemben, de köszönöm, hogy megmutatod terveidet. Ezért hatalmadat dicsérem és hozzád ragaszkodom. Biztonságban élhetek, mert oltalmazod az életemet.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp