• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Amit a szemünkkel látunk

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Tudom, hogy mindent megtehetsz, és nincs olyan szándékod, amelyet meg ne valósíthatnál. Ki akarja eltakarni örök rendemet tudatlanul? – kérded. Valóban olyasmiről szóltam, amit nem érthetek: csodálatosabbak, semhogy felfoghatnám.” (Jób 42,2–3)

Istenem!

Ha meg tudnánk nézni egy festmény vagy egy szőttes hátoldalát, akkor csak homályos és kusza képet látnánk. Ennyire elmosódott képet látunk a vírussal kapcsolatosan is. Halljuk, hogy tombol a járvány, és nem tudjuk annak végét. Szeretnénk az egészet a te szemeddel látni, és megérteni, mi a szándékod vele.

Segíts meglátni annak a szép oldalát – ha van –, mint ahogy a festményben vagy műalkotásban is lehet gyönyörködni. Számunkra ez a helyzet, ami végigkíséri életünket, eléggé ködös. Ezért kérem a segítséged, hogy a nehézségek között hadd tudjak örülni annak, hogy neked van egy jó terved ezzel kapcsolatosan.

Taníts lépésről lépésre megismerni akaratodat, ami nekem felfoghatatlan, tedd azt érthetővé és megfoghatóvá. Istenem, most egy nagy dolgot kérek tőled. Engedd meg, hogy újra tudjunk járni gyülekezetbe személyesen, és hadd tudjuk újra látni egymást testközelben! Hadd tudjuk elmondani, milyen csodálatos dolgokon át vezeted az életünket!

Végigsöpör a világon ez a vírus sok embert megfertőzve. Szeretném látni és tapasztalni, hogy megy szét a világon még inkább szereteted és megmentő kegyelmed. Valósítsd meg szándékodat, és kérlek, állítsd helyre ezt a felfordult világot! Fordítsd jóra életünket, és imádságban hadd tudjunk megerősödni és kitartani!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp