• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Várok rád

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Milyen kedves annak az érkezése, aki örömhírrel jön a hegyeken át! Békességet hirdet, örömhírt hoz, szabadulást hirdet. Azt mondja Sionnak: Istened uralkodik! 

Hallgasd csak! Őrállóid hangosan kiáltanak, együtt ujjonganak, mert saját szemükkel látják, hogy visszatér az Úr a Sionra.” (Ézsaiás 52,7–8)

Köszönöm, Istenem, hogy rád minden élethelyzetben várhatok, és tudom, hogy megsegítesz engem. Ha viharos vagy napos időszak közül kell választanom, az utóbbit választom. Ha homályosan látok valamit, az bizonytalanságot okoz. Segíts hozzád igazítani járásomat és látásomat!

A napsütés felvidít és boldogsággal tölt el.

Hadd legyek másokat boldogító és örömhírt közlő személy!

Tudom, engem is érhet fáradság és leterhelés. Ez olyan, mint egy fizikai munka utáni lefáradás. Egy kis pihenő után lehet folytatni a munkát. Köszönöm, hogy ehhez is erőt adsz.

Várok rád a terhek hordozásában. Köszönöm, hogy a vírusos helyzetben is védettség adsz. Hálát adok az újranyitás lehetőségéért. Örülök, hogy újra találkozhatok emberekkel és testvérekkel a gyülekezetben. Köszönöm, hogy jó hírt hoz az érkezésed, és új reménységet ad.

Térj vissza az üres imaházakba, templomokba, és töltsd be élettel azokat! Szeretném látni saját szememmel, hogy békességet és szabadulást hozol. Örömmel kiáltani és megtapasztalni, amikor megvigasztalsz és helyreállítasz. Mindezt elmondani másoknak és dicsőséget adva neked.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp