• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Nyugalmat adó út

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Így szól az Úr: Álljatok ki az utakra, és nézzetek szét, kérdezősködjetek az ősi ösvények után, melyik a jó út, és azon járjatok, akkor nyugalmat találtok lelketeknek!

De ők ezt mondták: Nem megyünk! Őröket is állítottam föléjük, hogy figyeljenek a kürt szavára. De ők ezt mondták: Nem figyelünk!” (Jeremiás 6,16–17)

Kedves Uram!

Többször jutunk el életünk folyamán különböző útkereszteződésekhez, amikor döntenünk kell, merre menjünk tovább. Tanácsolj a választásban a munkahely vagy iskola kérdésében, a párválasztásban és sok egyéb dologban, ami fontos számunkra! Segítsd megtalálni azt a megoldást, amiben megnyugszik a lelkünk!

Kérdezősködünk, hogy ki mit ajánl, és keressük, amiben békességünk lesz.

Köszönöm, hogy hozzád mindig fordulhatunk, hogy azt a jó lehetőséget válasszuk, amit a legjobb megoldásnak gondolsz. De bocsáss meg nekünk, ha minden szavad ellenére az ellenkezőjét tesszük annak, amit mondasz!

Uram, ilyenkor látom meg, mennyire makacs tud lenni a természetem, ha minden jó szó ellenére a magam útját akarom járni. Sokszor a gondolataink gyümölcsét kell learatnunk, amikor nem hallgatunk a tanításodra, és igédet elutasítjuk. Segíts, hogy ne vessem meg szavaidat, hogy elkerüljem életem buktatóit, és azt tegyem, ami tetszik neked és javamra válik!

Vizsgáld meg útjaimat, és hadd tudjam ellenkezés nélkül elfogadni tanácsaidat! Köszönöm, hogy erre megfelelő módon emlékeztetsz. Hadd tudjak figyelni minden hangra, amin keresztül megszólítasz! Köszönöm, hogy te meg akarsz óvni a betegségtől, segíts egészségesen élni, és gyógyítsd meg a betegeket!

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp