• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

139. Sikeres életcél

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Így járt el Ezékiás egész Júdában. Azt tette, amit jónak, helyesnek és igaznak lát Istene, az Úr. 

Minden munkáját, amelyet az Isten háza szolgálatában, a törvénynek és a parancsolatnak megfelelően elkezdett, Istenét keresve, tiszta szívből végezte, ezért sikerült neki.” (2Krónikák 31,20–21)

Istenem, Uram!

Köszönjük, hogy olyan személyt állítasz elénk példaként, aki életének egy szakaszában mindennél fontosabbnak tartotta keresni, mi a jó és helyes a számodra. Segíts követni példáját, amikor problémáink vannak, hadd keressük, mi a szándékod és tanácsod az életünkben! Köszönjük, hogy sikeressé és elégedetté akarsz tenni bennünket.

Segíts tanulni Ezékiás életpéldájából, amikor jövedelmének tizedét önkéntes adományként bevitte a templomba, és erre biztatta ismerőseit! Később arról tesz bizonyságot, hogyan gondoskodtál róla, és megáldottad az életét. Köszönjük, hogy amikor nehézségekbe ütközik a megélhetésünk, mi is hasonlóan megtapasztalhatjuk törődésed.

Add, hogy örömmel végezzük szolgálatainkat, és szívvel-lélekkel tegyük meg mindazt, amit tanácsolsz írásaidban!

Kérünk, gondoskodj a megélhetésünkről ebben a nehéz gazdasági életben. Vidámítsd meg szívünket, amikor sikerül elérni vágyainkat és terveinket! Köszönjük, hogy ebben is támogatod az életünket.

Segíts életemben mindazt megváltoztatni, ami tőled elválaszt! Köszönöm, hogy oly sok mindennel megajándékozol, hogy boldoggá tégy. Hálás vagyok, amikor erőssé és bátorrá teszel, amikor a csüggedés kerülget. Köszönöm, ha meggyógyítasz vagy erőt adsz a fájdalmak elhordozásához. Dicsőítelek és magasztallak, mert fontos vagyok neked, és egy megvalósítható életcélt adsz számomra.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp