• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Köszönet a biztonságért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Uram, te vagy osztályrészem és poharam, te tartod kezedben sorsomat. Osztályrészem kies helyre esett, örökségem nagyon tetszik nekem.

Áldom az Urat, mert tanácsot ad nekem, még éjszaka is figyelmeztet bensőm. Az Úrra tekintek szüntelen, nem tántorodom meg, mert a jobbomon van.” (Zsoltárok 16,5–8)

Kedves Uram!

Köszönöm azt az örökséget, amit tőled kaphatok meg osztályrészül. Az a kies hely, ahol időt tölthetek veled. Segíts mindig megtalálnom azt a helyet.

Ez egy csodálatos örökség, amiért hálás vagyok. Köszönöm tanácsaidat, amelyekkel ha kell, éjjel is ellátsz. Úgy vágyom erre, mint hőségben az üdítő friss vízre. Egyedül rád van szükségem, és ez elégedettséggel tölt el.

Vigyázol rám, hogy meg ne inogjak. Örökkévaló Istenem, hálás vagyok, mert kezedben tartod az életem. Gyönyörű helyet jelöltél ki számomra, ahol rád tekinthetek. Ezért nem rendülök meg az élet megpróbáltatásain.

Áldalak ezért a biztonságért, amikor hallom, hogy a világ egyes tájain sajnos még tombol a járvány, és még hazánkban sem szűnt meg teljesen.

Dicsőítelek, mert védelmezőként mindig mellettem állsz.

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp