• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

138. Bátorító szózat

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„A körülötte levő fényözön olyannak látszott, mint a szivárvány, amely a felhőkön szokott lenni esős napon. Ilyen volt az Úr dicsőségének a látványa.

Amikor megláttam, arcra borultam, és hallottam, hogy valaki megszólal.” (Ezékiel 1,28)

Uram!

Ahogy a napsütés visszatükröződik a vízben és az üvegen keresztül, úgy látszódjék meg jelenléted az életünkben! Szeretnénk elmerülni lelki csendességükben, figyelve kijelentéseidet. Köszönjük, hogy dicsőséged érezhető imádságainkban és amikor elmélkedünk hatalmadról.

Köszönjük, hogy az eső utáni szivárvány a szeretetedről beszél. Köszönjük az esőt és a napsütést.

Hálát adunk, amikor szólsz hozzánk igéden és a természet jelein keresztül.

Jó érzés tudni és megtapasztalni, ahogy megváltoztatod életünket a közömbösségből, és Szentlelked által aktív életmódra irányítasz.

A próféta látomásban látja a megnyílt eget. Fogságban, nehéz életkörülmények között értette meg bátorító szavaidat, elmondva azokat az elcsüggedt helyzetben élőknek. Segíts meg mindenkit, aki rossz körülmények között él! Biztasd őket, hogy nem feledkezel el róluk, és van üzeneted hozzájuk!

Hálát adok, amikor bepillantást engedsz abba, ahogyan az angyalok hordják mennyei trónodat, és milyen ragyogás vesz téged körül. Látva fenségedet arcra borul a próféta. Köszönöm, hogy amikor térdre esve megalázkodok előtted, megérthetem, amit elmondasz nekem. Szólj hozzám, Istenem, és add megértenem szavaidat!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp