Hála, mert nem feledkezel meg rólam

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„De Sion ezt mondta: Elhagyott engem az Úr, megfeledkezett rólam az én Uram! Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? De ha ő meg is feledkeznék, én akkor sem feledkezem meg rólad!” (Ézsaiás 49,14–15)

Kedves Uram!

Jó érzés tudni, hogy ebben a feledékeny világban te ismered életem örömeit és nehézségeit. Neked mindent elmondhatok, és köszönöm, hogy meghallgatsz. Köszönöm, hogy te nem feledkezel meg rólam.

Sajnos elég sok hazugság, megtévesztés és megfélemlítés tapasztalható a világban. Köszönöm, hogy ennek ellenére tudhatom, hogy szüntelen szemed előtt lehetek és törődsz velem.

Többen tele vannak a jövő és a betegségek, vírusok miatti félelemmel. Jaj, mi lesz velük? Jönnek az aggodalomból származó további kérdések. Mi lesz gyermekeikkel és szüleikkel? Hogy tudnak megélni a nehézségek között?

Köszönöm, Istenem, hogy megkönyörülsz rajtam, és megvédesz a bajoktól, vagy átsegítesz rajtuk. Kérlek, erősítsd meg bennem ezt a tudást, nehogy elfelejtsem! Emlékeztess erre, hogy a hozzád való bizalmam megerősödjön bennem!

Sok helyen megtalálható már a nevünk. De az, hogy Isten a tenyerébe véste, az mindennél többet ér. Tudhatom, hogy foglalkozol velem, és ez reményt, biztonságot ad. Hálát adok neked érte.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp