• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hála, mert nem feledkezel meg rólam

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„De Sion ezt mondta: Elhagyott engem az Úr, megfeledkezett rólam az én Uram! Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén? De ha ő meg is feledkeznék, én akkor sem feledkezem meg rólad!” (Ézsaiás 49,14–15)

Kedves Uram!

Jó érzés tudni, hogy ebben a feledékeny világban te ismered életem örömeit és nehézségeit. Neked mindent elmondhatok, és köszönöm, hogy meghallgatsz. Köszönöm, hogy te nem feledkezel meg rólam.

Sajnos elég sok hazugság, megtévesztés és megfélemlítés tapasztalható a világban. Köszönöm, hogy ennek ellenére tudhatom, hogy szüntelen szemed előtt lehetek és törődsz velem.

Többen tele vannak a jövő és a betegségek, vírusok miatti félelemmel. Jaj, mi lesz velük? Jönnek az aggodalomból származó további kérdések. Mi lesz gyermekeikkel és szüleikkel? Hogy tudnak megélni a nehézségek között?

Köszönöm, Istenem, hogy megkönyörülsz rajtam, és megvédesz a bajoktól, vagy átsegítesz rajtuk. Kérlek, erősítsd meg bennem ezt a tudást, nehogy elfelejtsem! Emlékeztess erre, hogy a hozzád való bizalmam megerősödjön bennem!

Sok helyen megtalálható már a nevünk. De az, hogy Isten a tenyerébe véste, az mindennél többet ér. Tudhatom, hogy foglalkozol velem, és ez reményt, biztonságot ad. Hálát adok neked érte.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp