• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Változás szele

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Adjatok hálát az ÚRnak, mert jó, mert örökké tart szeretete! 

Mondjátok: Segíts meg minket, szabadító Istenünk, ments meg és gyűjts össze a népek közül, hogy hálát adhassunk szent nevednek, és dicsőítve magasztalhassunk téged!”  (1Krón 16:34-35)

Istenem!

Az őszi szelek és a frontok változásai eléggé megviselik a szervezetünket. Egyik nap hideg, másik nap meleg levegő áramlása sok nehézséget és komoly panaszokat okozhat. Hálát adunk neked, hogy ezekben a helyzetekben is velünk vagy és megsegítesz.

Boldogtalanságot és fájdalmat hozhat életünkbe az ilyen változás. Kérünk, szabadíts meg bennünket a rossz szokásoktól. Segíts ragaszkodni hozzád, ha körülöttünk sok minden változik, add, hogy mindig kitartsunk melletted. Dicsérünk téged, mert a hozzánk való szereteted, mindig megmarad.

Segíts meg, hogy ne rutinból és megszokásból tiszteljünk téged, hanem őszinte odaadással.

Segíts változtatni életünkön, ha az életünk célja és a hozzád való ragaszkodásunk megváltozna. Adj megújulást és újbóli odaszánást, ha fásulttá válnánk.

Köszönöm a hálátlanság megelőzése érdekében megfelelő tanácsokat adsz a Biblián keresztül. Szentlélek újítsd meg életünket, hogy ne tévesszen meg bennünket semmilyen meggyőzőnek tűnő tanítás vagy hír. Adj tisztánlátást minden egyes információban.

 

Ámen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp