• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Gondot visel rólunk

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Jó az Úr! Oltalom a nyomorúság idején, gondja van arra, aki hozzá menekül.” (Náhum 1,7)

Istenem!

Felmerül bennem a kérdés, meddig tart még ez a vírushelyzet. Meddig kell még korlátozások között élni? Mikor lesz már ennek vége? Az is igaz, hogy megtanultuk használni az elektronikus eszközöket kapcsolattartásra. De az nem azonos a személyes találkozással. Köszönöm, hogy ebben is tanítasz bennünket.

Kérlek, gondoskodj a munkahelyekről, hogy azok ne zárjanak be. Adj lehetőséget a munkavégzésre mindenkinek, mert az szükséges a megélhetéshez. Köszönöm, hogy gondoskodsz a családokról és az egyedülállókról, mert te tudod, ki milyen nehéz helyzetbe került a vírus okozta nehézségek miatt.

Segítsd meg a tanulókat, hogy ne maradjanak le a tanulással! Segítsd meg az érettségire készülőket a tanulásban, és minden diákot a vizsgákra való felkészülésükben! Köszönöm, hogy a diákokról is gondot viselsz. Légy áldott ezekért a megtapasztalásokért!

Köszönöm, hogy jóságodat megtapasztalhatja mindenki, aki hozzád fordul. Te vagy az oltalom és a menedék, támogasd a nehézségben élőket! Adj bátorságot minél több embernek, hogy hozzád forduljon! Tedd készségessé és nyitottá a szívüket ezt felismerni, hiszen rád van szükségük ebben a járványos időszakban!

Hálát adok és dicsérlek, mert őszintén megállhatok előtted, és ha kell, hozzád menekülhetek erőért és bátorításodért. Köszönöm, hogy jól ismersz és mindent a javamra akarsz fordítani. Tudom, te szabod meg és változtatod meg az időket és alkalmakat. Adj bölcsességet helyesen értelmezni mindazt, ami körülöttem történik!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp