• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Ha meginog…

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Magasztalunk, ó, Isten, magasztalunk téged, mert közel van neved azokhoz, akik hirdetik csodáidat. Én állapítom meg azt az időt, amikor igazságot szolgáltatok. Ha meginog a föld és minden lakója, én megszilárdítom oszlopait!” (Zsoltárok 75,2–4)

Uram! Istenem!

Hallok viharos időjárásokról és viharos élethelyzetekről. Az elsőt a szél okozhatja, a másodikat vírusos jelentések, emberi betegségek és tragédiák. Magasztallak téged, mert te mindegyik felett úr vagy. Semmi sem történhet tudtod és akaratod nélkül.

Néha a kétségbeesés és tanácstalanság vehet erőt az érintetteken. Kérlek, mutasd meg hatalmadat és gondviselésed azokon, akik félnek vagy reszketnek ezeket átélve!

Köszönöm neked, hogy soha nem inog meg a vigyázásod a földi eseményeken.

Segíts, hogy a hitem se inogjon meg soha a nehézségeket átérezve! Szilárdítsd meg a hitemet, hogy bízzak benned!

Óvj meg a büszkeségtől, a gőgösségtől, az elbizakodottságtól és a kérkedéstől! Köszönöm, hogy igazságot szolgáltatsz nekem és a körülöttem élő emberek életében.

Szeretném hirdetni csodáidat, amelyeket átélek és megtapasztalok. Dicsőség neked, mert közel jössz hozzám és megerősítesz. Kérlek, adj gyógyulást a betegeknek, és vigyázz rám! Köszönöm, hogy meghallgatsz.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp