• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Erőnkön felül

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Aki tehát azt gondolja, hogy áll, vigyázzon, hogy el ne essék! Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket...

Isten pedig hűséges, és nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni; sőt a kísértéssel együtt el fogja készíteni a szabadulás útját is, hogy el bírjátok azt viselni.” (1Kor 10,12–13)

 

Uram, Istenem!

Minden igyekezetünk ellenére néha előfordul, hogy összejönnek a rossz dolgok az életünkben. Kellemetlenül érezzük magunkat azok miatt az események miatt. Azért történhetnek meg, hogy tanuljunk jobban bízni benned. Erőnkön felüliek, és nem értjük a miértjüket. De köszönöm, hogy mindig megsegítesz, és megoldódnak a gondok.

Talán kétségbeesünk, mert nem tudunk megoldást találni a megpróbáltatásra. Ilyenkor jó megtapasztalni, hogy hűséges vagy és elkészíted a szabadulást számunkra. A félelem rosszat tesz, és komoly feszültséget okoz, amit nehéz feldolgoznunk. Add a békességedet és Szentlelked vezetését!

Uram, nem értem, miért van fájdalom és meddig tart még ez a vírushelyzet. Sok embernek talán erején felül kell átélnie a járvány okozta nehézségeket. Segíts megtapasztalniuk, hogy nem feledkezel meg róluk, és erőt adsz nekik minden élethelyzetben.

Kérlek, minden aggódást és túlzott önbizalmat tavaszi nagytakarításként söpörj ki belőlem. Köszönöm, hogy akár egy telefonhívással másokat is bátoríthatok a kitartásra és a tebenned való bizalomra. Hálát adok neked gondviselésedért, és mert segítesz a továbblépésben.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp