• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Nem feledkezik meg rólunk

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„De Sion ezt mondta: Elhagyott engem az Úr, megfeledkezett rólam az én Uram! Megfeledkezik-e csecsemőjéről az anya, nem könyörül-e méhe gyermekén?

…De ha ő meg is feledkeznék, én akkor sem feledkezem meg rólad! Íme, a tenyerembe véstelek be, szüntelenül előttem vannak falaid.”  (Ézsaiás 49,14–16)

 

Uram!

Köszönöm, hogy ebben a fagyos téli időben gondoskodsz az életünkről. Ha el is kapna egy nátha, segítségünkre lehet a méz gyógyító hatásának igénybevétele akár egy meleg teával. Ha a lelkünk megfárad a körülöttünk terjedő feszültségek miatt, jó érzés olvasni a Bibliát, mert abból lelki erőt kapunk.

Istenem, néha úgy érzem, hogy egyedül gyenge vagyok szembenézni a terhekkel. Köszönöm, hogy adtál családot és lelki testvéreket, akikkel együtt érezhetem, hogy nem feledkezel meg rólam. Bátorítasz, hiszen állandóan a szemed előtt tartasz.

Lehet, hogy az erős fagy és a frontok megterhelik néhány ember szervezetét. Kérlek, tedd ellenállóvá életünket a vírusok ellen! Istenem, eléd hozom a járványos helyzetet, amely behálózta az egész világot. Hallok vírusok mutációjáról, és elszomorodom. Uram, vess véget ennek a járványnak!

Ha belenézek saját tenyerembe, nem látom azt, amit te látsz az életemről. Amikor a tükörbe nézek, akkor is csak a külső ábrázatomat látom. Köszönöm, hogy lelki tükör lehet számomra a te szavad, és abból vehetem tanácsaidat és vezetésedet. Kérlek, segítsd meg az orvosokat és az egészségügyi dolgozókat ebben a vírusos helyzetben.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp