• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Biztos menedék

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mivel ragaszkodik hozzám, megmentem őt, oltalmazom, mert ismeri nevemet...

Ha kiált hozzám, meghallgatom, vele leszek a nyomorúságban, kiragadom onnan, és megdicsőítem őt. Megelégítem hosszú élettel, gyönyörködhet szabadításomban.”  (Zsolt. 91,14-16)

Uram!

Köszönjük, amikor gyermekek voltunk láttuk szüleink és nagyszüleink életét és követtük példájukat. Amint lehetőségünk volt rá, tetteiket összehasonlítottuk a Biblia tanításával. Így láttuk meg, mennyire érdemes őket követni. Hozzád kiáltottak és meghallgattad imádságukat. Segíts követni életüket!

Köszönjük azt a megtapasztalást, amikor ők bajban és nehézségeik között hozzád fordultak; elmondták miként segítetted meg őket. Segíts, ha nem a tetszésed szerint éltek, ne kövessük a rossz példájukat.

Add, hogy ragaszkodjunk a szép emlékekhez és tanuljunk jó életpéldájukból.

Segíts meg bennünket, amikor szülők vagy nagyszülők lettünk ne csak az őseink tetteire emlékezzünk, ahogy a te utadon jártak. Hanem bátoríts bennünket gyermekeink és unokáink felé bemutassuk miért érdemes téged követni, és hogy ők is a tanácsaidat válasszák életük döntéseikben.

Segíts azokat a célokat követni, amik rád utalnak és segíts továbbadni azokat a következő generáció számára. Hogy sokan meglássák és elfogadják minden élethelyzetükben biztos menedék vagy, akihez mindenkor fordulhatnak segítségért. Azt tegyék, amit helyesnek tartasz és így gyönyörködhetnek szabadításodban.

 

Ámen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp