• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Reményteljes várakozás

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Várom az Urat, várja a lelkem, és bízom ígéretében. Lelkem várja az Urat, jobban, mint az őrök a reggelt, mint az őrök a reggelt.  Bízzál, Izrael, az Úrban, mert az Úrnál van a kegyelem, és gazdag ő, meg tud váltani.” (Zsoltárok 130,5–7)

Uram, Istenem!

Ahogy végiggondolom az életem, szembetalálkozom a hibázás és a tévedés lehetőségeivel. Kérlek ments meg ezektől. Ne vegye el figyelmemet semmilyen meggondolatlanság.

Várok rád, hogy megsegítsél a nehézségek között. Várok rád, hogy megmentsél, megóvjál a vírusok okozta betegségektől. Várok rád, hogy újra lehessen dolgozni, munkába járni.

Hallom, a környező országokban újra felerősödik a vírusveszély. Néhányan pedig a második hullámról beszélnek. Bármi is fog történni, bízom benned, hogy megsegítesz.

Köszönöm ígéreteidet, hogy meg tudsz szabadítani a járvány okozta gondoktól. Ahogy virradatkor megtölt reménnyel a felkelő nap földi bevilágítása, úgy ad biztatást: érdemes bízni Isten jóságában.

Hálát adok, mert az életem viharaiban vigyázol rám, és vidámságot, örömöt, reményt adsz a kitartáshoz. Bárhogy is alakul az életem, tudom, jó benned bízni, és megszabadítasz bűneimtől.

 

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp