• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Bizalom a nehézségek idején

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Halld meg, Uram, hívó hangomat! Könyörülj rajtam, hallgass meg! Ha ezt mondod: Járuljatok színem elé, szívem így válaszol: Színed elé járulok, Uram!

Ne rejtsd el előlem orcádat, ne utasítsd el haragosan szolgádat! Te vagy az én segítségem, ne vess el, ne hagyj el, szabadító Istenem!” (Zsoltárok 27,7–9)

Uram!

Szeretnénk benned bízni, amikor nem várt események vagy nem várt kiadások érnek bennünket. Kérlek, gondoskodj rólunk! Színed elé jövünk, ha nem várt betegség támad ránk, és reménytelenséget okoz. Ne fordulj el tőlünk, hiszen te vagy a reménységünk! Adj testi-lelki gyógyulást minden rászorulónak!

Istenem, ha körülvesznek a nehézségek, benned bízunk. Ha úgy tűnik, hogy egyik baj után jön a másik, hozzád fordulunk. Tudom, nem hagysz el, hanem megsegítesz. Te vagy az én világosságom, aki fényt gyújtasz a homályban és a tanácstalanságban. Mutasd meg az utat, hogy merre menjek, mit válasszak és hogyan döntsek!

Kérem a jóakaratodat és védelmedet a támadások ellen.

Akkor is bízom benned, ha megbotlok a próbák alatt, mert erőt adsz, és újra felállok. Azt kérem tőled, Uram, hadd legyek a közeledben, és hadd lássam, milyen jóságos vagy. Hálát adok, mert melletted biztonságban vagyok.

Köszönöm, hogy te mindent jóra fordítasz, ami javamra válik, és meghallgatod imádásomat, amikor hozzád fordulok. Hálát adok segítségedért, amikor bátorságot és reménységet adsz győzni a nehézségek okozta félelem felett. Köszönöm, hogy megszabadítasz a reménytelenség érzésétől, és megerősíted bizalmam irántad.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp