151. Békességem tőled van

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ha egy egész tábor jön is ellenem, nem fél a szívem. Ha háború tör is rám, én akkor is bizakodom. 

Egy dolgot kérek az ÚRtól, azért esedezem: hogy az ÚR házában lakhassam egész életemben; láthassam, milyen jóságos az ÚR, és gyönyörködhessem templomában. Megóv engem sátrában a veszedelem napján. Elrejt sátra mélyén, magas kősziklára helyez engem.”  (Zsolt. 27:3-5)

Uram!

Adj türelmet a várakozáshoz, hogyha sokat kell várnunk bizonyos dolgok elintézéséhez.  Adj békességet a szívünkbe, amikor időpontot kell kérni, hogy eljuthassunk bárhová is. Kérünk, adj békét a háborgó szívű embereknek. Szüntess meg minden háborút és gondoskodj a menekültekről!

Kérünk, ha sérelem ér bennünket ne akarjunk bosszút állni, hanem tudjunk megbocsátani és békességben elrendezni a félreértéseket.

Vedd el szívünkből a félelmet és rejtsd el a közelségedben az életünket. Add megtapasztalni jóakaratodat, védelmedet és jóságodat.

Azt kérjük tőled Örökkévaló Istenünk, hogy a te házadban lakhassunk egész életünkben. Köszönjük, hogy bízhatunk benned és érezhetjük oltalmadat. Hálát adunk segítségedért a magas infláció időszakászában. Óvj meg minden kétségbeeső helyzettől és gondoskodj a megélhetésünkről.

Várok rád Uram, hadd legyek lelkileg erős és bátorsággal töltsd el az életem a próbák alatt. Köszönöm a helyes útra vezetsz, hogy jól tudjak dönteni a nehézségek között. Hadd figyeljek rád, mint aki kőszikláról nézi a távoli helyeket. Köszönöm, veled, reménységgel nézhetek életem jövője felé.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

  

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp