• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Jézus hívja a megterhelteket

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Jöjjetek énhozzám mindnyájan, akik megfáradtatok és meg vagytok terhelve, és én megnyugvást adok nektek...

…Vegyétek magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy szelíd vagyok és alázatos szívű, és megnyugvást találtok lelketeknek. Mert az én igám jó, és az én terhem könnyű.” (Máté 11,28–30)

Uram!

Ez az elhúzódó vírushelyzet már mindenkit leterhel és elfáraszt. Nagyon várjuk annak a végét. Kérlek, cselekedjél és állítsd le annak terjedését! Köszönöm, hogy addig is a megnyugvást nálad találhatjuk meg. Adj erőt és kitartást a szívünkbe!

Sokfajta információ terjed a médiában. Található közte, ami félelmet és ami reményt hirdet. Szeretnék hozzád jönni és hívásodnak engedni, hiszen bele lehet fáradni a súlyos terhek cipelésébe.  Köszönöm biztatásod, és hogy nálad mindig támogatásra találok.

Lehetnek az embernek a vírus mellett egyéni terhei. Segíts mindazt odavinni hozzád. Köszönöm, hogy azokat a terheket igaként te is hordod velem együtt. Ezt tudva terheimet már könnyebbnek érzem. Add, hogy tőled tanulva minden egyes élethelyzetben hadd legyek szelíd és alázatos szívű!

Ijesztően terjednek a mutáns változatok, elváltozások. Óvj meg azoktól! Köszönöm, hogy te nem változol meg. Ugyanaz maradsz, bármi történik a világban, és hozzád mindenkor lehet jönni. Szeretném ezt a lehetőséget mindig megragadni. Segíts, hogy a hívásodra minél több ember válaszoljon pozitívan, és induljon el feléd, mert nálad megnyugvás és békesség található!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp