• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Figyelmes ráhangolódás

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ezért hozzád imádkozzék minden hívő, amíg megtalálhat. Ha nagy vizek áradnak is, nem érik el őt...

…Te vagy az oltalmam, megóvsz a bajtól, körülveszel a szabadulás örömével. (Szela.) Bölccsé teszlek, és megtanítalak, melyik úton kell járnod. Tanácsot adok, rajtad lesz a szemem.  (Zsolt. 32:6-8)

Istenem!

Hálásan köszönjük, hozzád bármikor fordulhatunk imádságban, mindig elérhető vagy. Tanulás vagy munkavégzés között, nappal és éjszaka kereshetünk téged. Mindig meghallhatjuk hangodat, de Bibliaolvasás, igehirdetés vagy zenehallgatás közben leginkább. Köszönjük a sok hajtóerőt, amiket tettekre váltva elérhetjük a céljainkat.

Kérlek, adj értelmet és bölcsességet a jó döntéseink meghozatalához! Adj elég értelmet a diákoknak a tanuláshoz és megfelelő bölcsességet minden szellemi vezetőnek. Köszönjük, velünk vagy minden nehéz élethelyzetben. Add, hogy soha ne adjuk fel, ha a próbák okozta nehézség ér bennünket. Hadd legyünk kitartóak segítségeddel.

Add, hogy megújuljanak kapcsolataink veled és hadd tudjunk örülni a szabadításodnak.

Köszönjük, hogy megvédsz a bajoktól, és ha úgy gondolod, oltalmaddal átvezetsz rajtuk. Köszönjük, te adod a győzelmeket az életünkben. A sátán bűntudatot gerjeszt a szívünkbe hibáink miatt, de te bűnbocsánatot adsz bűneink után, ha vétkeznénk, és a gyógyulást a betegségeinkből.

Segíts őszinte szívvel ráhangolódnom hasznos tanácsaidra és fontolóra venni, amit elmondasz. Add, hogy őszinte figyelemmel tudjam követni tanításodat. Hozzád fohászkodom, adj erőt kitartani melletted. Hálát adok a védelmedért, a szeretetedért, az örömökért és az ima meghallgatásért.

Ámen.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp