• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

143. Megragadni a jó döntést

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Az ÚR ereje alkotta a földet, az ő bölcsessége szilárdította meg a világot, az ő értelme feszítette ki az eget.

Mennydörgő szavára víztömeg támad az égen, felhőt hoz fel a föld széléről, villámokat alkot az esőhöz, és szelet bocsát ki kamráiból. Megáll a tudománya minden embernek, szégyent vall bálványával minden ötvös, mert csalódik öntvényében: nincsen abban lélek!”  (Jer 51:15-17)

Istenem!

Köszönjük, hogy a kánikulát felfrissíted záporokkal és zivatarokkal. Hálát adunk, mert segítesz az aszállyal küzdő vidékeknek. Nagy szükség van az esőre a száraz földnek. Köszönjük, hogy a gondoskodásodat így is megtapasztaljuk.

Hálát adunk, mert amikor megteremtetted a földet szép édeni környezetet hoztál létre; ahol mindaz, amit alkottál jó és tökéletes volt. Sajnos az ember elfordult tőled és megkeményítette a szívét. Bocsáss meg, ha többször mi is a saját gondolainkat követjük tiéd helyett.

Köszönjük, hogy mindezek ellenére szeretsz bennünket és felkínálod a helyreállás lehetőségét.

Ha megszégyenülünk és csalódunk saját hibáink miatt, segíts változtatni azokon. Add a bölcsességedet megszilárdítani hitünket és segíts, hogy jól döntsünk az életünkben.

Kérlek légy segítségül, ha az energiaválság miatt nehéz körülménybe kerülnék. Köszönöm, hogy továbbra is gondoskodsz a megélhetésemről. Segíts, ne bízzak olyan dolgokban, amik bizonytalanok. Vezess Szentlelked által, hogy ne valljak szégyent döntéseimben.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

Fotó: pexels.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp