• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

146. Jutalmad megerősít

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ki mehet föl az Úr hegyére, és ki állhat meg szent helyén? Az ártatlan kezű, a tiszta szívű, aki nem sóvárog hiábavalóság után, és nem esküszik hamisan. 

Áldást nyer az ilyen az Úrtól, igazságot a szabadító Istentől. Ilyen az a nemzedék, amely hozzá folyamodik, akik Jákob Istenének orcáját keresik.” (Zsoltárok 24,3–6)

Uram!

Ebben a változó világban sokunkat rabul ejthet, hogy szinte folyamatosan különböző híreket figyelünk. Tehetjük ezt a médián keresztül hang és videók formájában vagy az internet böngészései közben. Segíts meg bennünket, hogy ne legyünk hírfüggők!

Óvj meg a negatív hírek folyamatos olvasásától, mert azok akár súlyos testi és lelki problémákhoz vezethetnek bennünket! Ilyenkor könnyen elfelejthetjük, amiket tőled hallottunk. Mások arról is tájékoztathatnak, hogy szerintük kinek az esze jár csaláson, és ki esküszik hamisan.

Add, hogy a szívünk legyen mindig tiszta és becsületes!

Ha megígérünk valamit, teljesítsük azt! Óvj meg a hiábavaló dolgoktól és a csalárdságtól, megtévesztéstől! Szabadíts meg mindentől, ami ezt előidézheti! Ne legyen ránk rossz hatással semmilyen hír, amivel találkozunk!

Erősíts meg abban, hogy mindig az igazságodat keressem, és megmaradjak abban! Add, hogy ez a nemzedék, amely körülvesz, keresse a találkozást veled! Áldd meg az életemet és az egész nemzedéket, hogy megszabaduljunk minden köteléktől, ami tőled elválaszt!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp