• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Kezében tart

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Uralkodik az Úr! Fenségbe öltözött, felöltözött az Úr, erőt övezett magára. Szilárdan áll a világ, nem inog. Szilárdan áll trónod ősidők óta, öröktől fogva vagy te.” (Zsoltárok 93,1–2)

Uram!

Dicsőítelek a természet csodálatos változásaiért, az ősz pompázatos színeiért. Öröm tölt el, amikor látom a levelek különböző színárnyalatait és szépségeit. Felöltöztetted a fákat és növényeket, hogy neked hódoljanak. Jó látni, ahogy a vadlibák összefogva csapatostul repülnek az égbolton. V alakban egymást segítve tartós közösséget formálnak.

Köszönöm, hogy arra tanít a természet és az állatvilág, hogy velük együtt korlátozás nélkül téged dicsérjelek. Bármilyen változások is történnek a világban, szilárdan tartod azt, nehogy meginogjon. Segíts meg, hogy semmilyen körülménytől se inogjon meg a hitem és meggyőződésem tebenned!

Ahogy megerősíted a világmindenséget, úgy erősítsd meg bennem a hálaérzést irántad!

Elmélkedve az igei gondolatokon újra elkötelezem magam a neked való szolgálatra. Felüdíted a megfáradt lelkű és elcsüggedt szívű embereket. Köszönöm, hogy neked semmi se lehetetlen. Bekötözöd és orvosolod a sebeket.

A földet megalkottad és megerősítetted. Olyan dolgokat mondasz el, amiket eddig nem tudtam. Legyen velünk mindenkor a jóindulatod, és tedd láthatóvá kezeink munkáját! Legyen áldásod rajtuk! Aki a halló fület alkottad és a látó szemet formáltad, add meglátnom és meghallanom bátorító gondolataidat!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp