• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

125. Bizalom Istenben

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Aki a Felséges rejtekében lakik, a Mindenható árnyékában pihen, az ezt mondhatja az Úrnak: Oltalmam és váram, Istenem, akiben bízom!” (Zsoltárok 91,1–2)

Felséges Istenem!

Bármikor érhetnek bennünket olyan események, amelyekre nem számítunk. Kellemetlenségek, amelyeket nehéz feldolgozni, és nem értjük, miért kellett azoknak bekövetkezniük az életünkben. De köszönjük, hogy nálad biztos menedéket találunk.

Bölcsességed tanít bennünket a helyes útra. Benned bizakodunk, és megvalljuk, milyen jó a te oltalmadban élni. Köszönjük, hogy téged erősségünknek, várunknak és menedékünknek mondhatunk. Add mindenkor szabadításodat, ha szorult helyzetbe kerülünk!

Közeledben tartózkodni olyan érzés, mintha rejtekhelyen lennénk.

Megóvod életünket a bajtól, vagy védelmedben átviszel rajtuk. Mintha egy menetjegyet kapnánk tőled az élet viharos utazásaihoz, ahol védőpajzsként vigyázol ránk. Köszönjük a védelmed.

Köszönöm, hogy erőt adsz a próbatételekben, és elveszed a félelmet a nehézségekben. Ezért teljes szívvel ragaszkodom hozzád, és szeretlek. Köszönöm, hogy amikor segítségül hívlak, meghallgatsz és megelégedetté teszel az élet változó körülményeiben.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp