• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

124. Közösség egyetértésben

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Semmit ne tegyetek önzésből, se hiú dicsőségvágyból, hanem alázattal különbnek tartsátok egymást magatoknál; és senki se a maga hasznát nézze, hanem mindenki a másokét is.” (Filippi 2,3–4)

Uram!

A fák rügyezéséből láthatóak a tavasz érkezésének nyomai. Köszönjük, hogy megújítod a természetet, és kérünk, újítsd meg a mi önző természetünket is. Óvj meg attól, hogy másoknak rosszat kívánjunk! Segíts meg, hogy szavainkkal és viselkedésünkkel ne okozzunk fájdalmat!

Köszönjük, hogy szabadságunk van jót tenni és másoknak örömöt szerezni.

Add, hogy élni tudjunk az együttérzés lelkületével, és segíts mások érdekeit figyelembe venni! A szeretet irányítson bennünket a szükségeket betölteni! Számunkra ez egy elérhető jó lehetőség.

Segíts önzetlenül ragaszkodni szolgálataidhoz, és előremutató hatással lenni embertársainkhoz! Ha akadályokkal találkozunk, adj erőt szembenézni azokkal, és hogy megoldódjanak másokkal egyetértésben! Egyszerűen hadd legyünk jó kapcsolatban mindenkivel!

Óvj meg a versengéstől és a hiú dicsőságvágytól! Add, hogy sokáig tartson másokkal a jó szándékú közösségem békességben és szeretetben! Úgy döntök, ez idők során maradandó lehessen bennem. Szeretném megbecsülni a hasonlóan gondolkozókat, és együttműködni velük.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp