• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

107. A bizalom békességet ad

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Légy bizalommal Istenhez, békülj meg vele, mert ennek jó eredménye lesz. Fogadd el szájából a tanítást, és szívleld meg mondásait!” (Jób 22,21–22)

Jó Istenem!

Sajnos olyan világban élünk, amikor az emberek sok esetben bizalmatlanok egymással. Nem tudom, miért romlott el ennyire a jóhiszemű embertársi kapcsolat. Segíts jóban lenni mindenkivel, de leginkább veled! Ha békétlenség volna szívünkben irántad, add, hogy kibéküljünk veled!

Uram, lehet, hogy a békesség megrontására némelyek álhíreket terjesztenek. Kérlek, hogy az igazság minden esetben kiderüljön, és állítsd helyre a megromlott kapcsolatokat! Segíts megbízni másokban! Add, hogy veled mindig jó viszonyban legyek, és ennek a jó gyümölcsét élvezhessem!

Köszönöm, hogy arra tanítasz, miként lehet boldog az életem.

Segíts elfogadni tanácsaidat, és azok szerint élni! Köszönöm azt az örömöt, amit akkor adsz, amikor meghallgatod imádságaimat. Köszönöm, hogy akkor is megújítod bizalmamat irántad, amikor borús az ég és rossz a hangulatom.

Amikor sötétben felnézek az égre, látom a csillagok szépségét, amit létrehoztál. Add, hogy életem is így tudjon világítani, ha bizonyságot teszek azok felé, akik még nem bíznak benned! Köszönöm a békességedet, amikor gondok vagy betegségek kerülgetnek. Légy áldott ezért a bizalomért!

 

Ámen.

Majnár Zsolt

 

Borítókép: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp