• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Veszteség vagy megerősödés

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Dávidé. Uram, szolgáltass nekem igazságot, mert feddhetetlenül éltem, az Úrban bíztam ingadozás nélkül! Vizsgálj meg, Uram, és próbálj meg, kutasd át szívemet-lelkemet! Mert hűséged szemem előtt van, igazságod szerint járok-kelek.” (Zsoltárok 26,1–3)

Istenem!

Ez a vírushelyzet visszatartott bennünket attól, hogy személyesen is találkozhassunk a gyülekezetben. Több mindenről le kellett mondanunk. Ezek veszteségek, de te adtál újabb lehetőségeket a kapcsolattartásra online módon és telefonon keresztül. Köszönöm, hogy ebben a helyzetben is tanítasz.

Segítsd meg azokat, akiket a korlátozások hitükben meggyengítettek! Ha emiatt elcsüggedtek, add, hogy újra reménykedni és bízni tudjanak benned!

Lehet veszteségként megélni a távolságtartást, de köszönöm, hogy mindez arra sarkall, hogy az imádkozásban kitartóbb lehessek.

Köszönöm, hogy ezek a próbák által lehetőségem van hitem megerősödésére. Vizsgálj meg, hogy ne váljak a megtévesztések áldozatává! Tisztítsd meg a szívemet, ha megkísért az ingadozás! Hadd legyek mindig hűséges hozzád és figyelmes mindenki mással szemben!

Veszteség ér, ha elnézem az időpontot, és lekések arról, ahova el kell jutnom. Köszönöm, hogy a lelkiismeretet óraként szívembe helyezted. Az megszólal, ha nem az igazságos tanácsaid szerint élek, mindig gyógyszerként hat rám. Nem tudom, másokat hogyan érint ez a helyzet, de hálát adok neked, mert szándékaimat te irányítod.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp