• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Remény a szeretet

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„A csüggedőnek mindig rossz napja van, a jókedvűnek pedig mindig ünnepe. Jobb a kevés az Úr félelmével, mint a sok kincs, ha nyugtalanság jár vele. Jobb egy tányér főzelék ott, ahol szeretet van, mint a hizlalt ökör, ahol gyűlölet van.” (Példabeszédek 15,15–17)

Istenem!

Olyan sok mindenkit megviselt a járványos, karanténos időszak. A bezártság és elszigeteltség sok feszültséget okozott. Szükségünk van a te szeretetedre, hogy le tudjuk győzni az esetleges sérelmeinket. Így először arra gondolok, mennyi minden jót tettél értem.

Köszönöm a sok törődést, amit tőled kaptam. Hálát adok, amikor a csüggedésből felemeltél és bátorítottál. Szeretnék vidám szívű lenni, ha gondok vesznek körül. Vedd el szívemből a nyugtalanságot, és töltsd be reménységgel!

Uram, ha lehangoltság vesz körül, mert valami nem sikerül, vegyél körül szereteteddel, és adj jókedvet! Ha nehézségekkel küszködök, bátoríts kitartásra! Ha bántás érne, segíts megbocsátani és békességben élni mindenkivel!

Adj türelmet elviselni a nehéz élethelyzeteket! Segíts hálaadással étkezni minden egyes asztalközösségben, edénycsörömpölés nélkül! Ne legyen köztünk vitatkozás, hanem egyetértés és öröm! Kérlek, adj a betegeknek gyógyulást, jó egészséget és reményt az életükhöz!

Ámen.

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp