• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Szeretetünk kifejezései

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Azon a napon így biztatják majd Jeruzsálemet: Ne félj, Sion, ne csüggedj el! Veled van Istened, az Úr, ő erős, és megsegít. Repesve örül neked, megújít szeretetével, ujjongva örül neked.” (Zofóniás 3,16–17)

Istenem!

Köszönjük, hogy családtagokkal és testvérekkel együtt kereshetjük a közelségedet. Segíts megőrizni ennek az örömét, és add, hogy soha ne feledkezzünk meg az irántad való szeretetről! Bátoríts, hogy ha egyedül volnánk is, ne csüggedjünk el!

Segíts keresni a szeretetünk egymás iránti kifejezését, hogy meg tudjunk bocsátani egymásnak, ha szükséges! Add, hogy tudjuk újrakezdeni kapcsolatainkat, ha azok megromlanának! Adj vágyat a szívünkbe, hogy mindig tudjunk örülni egymásnak!

Segíts felvállalni, ha a szeretetnek ára van, hadd tudjunk áldozatot hozni annak kifejezésére!

Hadd legyen hiteles és őszinte annak megélése! Hálát adunk, mert velünk vagy a nehézségekben. Köszönjük, hogy együtt kereshetünk téged imádságban és a Biblia olvasásában.

Köszönjük, hogy örülsz annak, amikor hozzád fordulunk. Hadd legyünk hűségesek hozzád és egymáshoz! Hadd tudjunk jót tenni azokkal, akik a szeretet hiányában élnek! Oldj fel az aggódástól, és segíts feltétel nélkül szeretni másokat, hiszen te is így szeretsz bennünket.

 

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp