• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Csüggedésben bátorít

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Azon a napon így biztatják majd Jeruzsálemet: Ne félj, Sion, ne csüggedj el! Veled van Istened, az Úr, ő erős, és megsegít. Repesve örül neked, megújít szeretetével, ujjongva örül neked.” (Zofóniás 3,16–17)

Mennyei Atyám!

Lassan véget ér ez az év, amiben több olyan dolog történt, amire nem számítottunk az elején. Több mindent elterveztünk, amik vagy elmaradtak, vagy későbbi időpontokba kerültek át megrendezésre. Köszönöm neked, hogy velem voltál minden változásnál, és bátorítottál, hogy ne csüggedjek el.

Hálát adok, mert megóvtál a fertőzésektől; és akik lebetegedtek, azokat meggyógyítottad vagy most gyógyulnak. Istenem, megemlékezem azokról, akiket legyőzött a betegség, és erősítsd meg a gyászolókat! Olyan vírus terjedt el ebben az évben, amely eddig nem volt ismert. Köszönöm ebben a helyzetben a biztatásod és bátorításod.

Istenem, segítsd meg azokat, akik bármilyen szövődményt szenvedtek! Add, hogy erősek legyenek a kitartásban! Légy áldott, mert örülsz nekem, hiszen csak a te erőddel tudok győzni a nehézségek felett. Óvj meg a karanténtól, de ha mégis belekerülnék, légy mellettem!

Nem tudom, milyen lesz majd a következő év. Könnyebb lesz-e vagy nehezebb? Csak azt tudom, hogy szeretetedből megújítod a velem való kapcsolatodat. Ha csüggednék is, köszönöm bátorításodat. Pozitív és jó irányt mutatsz; és segítesz, hogy ezt az utat válasszam.

Öröméneket mondok neked, hiszen megóvsz a félelemtől, és erősítesz biztatásoddal. Jóra fordítod sorsomat ígéreted szerint. Boldogító érzés fog el, amikor a szabadításodra gondolok. Köszönöm, hogy nem változol meg, és rád mindig számíthatok.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp