• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Semmi sem választhat el

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelmek, sem jelenvalók, sem eljövendők, sem hatalmak, sem magasság, sem mélység, sem semmiféle más teremtmény nem választhat el minket Isten szeretetétől, amely megjelent Krisztus Jézusban, a mi Urunkban.” (Róma 8,38–39)

Istenem!

Általában mindenki úgy gondolkodik, hogy ne legyen beteg, ne kerüljön kórházba és ne érje veszteség. És mi van akkor, ha hirtelen bármelyik bekövetkezik életünkben? Tragédia. Lehet, órákat kell várni orvosi vizsgálatokra, kezelésekre és azok eredményeire. Köszönöm, hogy mindig hozzád fordulhatunk segítségért.

Uram, ezek miatt a rossz tapasztalatok miatt sokan tele vannak félelemmel. Hálát adok a drága biztató szavaidért, hogy semmi se választhat el tőled. Számíthatunk bátorító szavaidra. Amikor kétségek gyötörnek, adod a békességedet és biztonságodat. Kérlek, enyhítsd a betegek fájdalmait, és adj gyógyulást számukra!

Ilyenkor jönnek elénk azok a gondolatok: Miért történt ez meg velem?

Istenem, miért engedted, hogy az megvalósuljon? Habár nem kapunk választ kérdéseinkre, de köszönöm azt a tudatot, hogy mindazzal valamilyen célod van az életünkben. Adj türelmet és megértést mindazt feldolgozni.

Köszönöm szereteted, mely Jézus Krisztusban felém irányul. Köszönöm, hogy semmi, de semmi nem tud tőled elválasztani. Ebben egészen biztos vagyok. Erősítsd meg bennem ezt az érzést! Add, hogy a rossz körülmények megváltozzanak! Ölelj át szerető karjaiddal minden szomorú szívűt és nehéz helyzetben élőt!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp