• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hatalmad felemel

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Meggyógyítja a megtört szívűeket, és bekötözi sebeiket. Megszabja a csillagok számát, nevet ad mindegyiknek. Nagy a mi Urunk, és igen erős, bölcsessége határtalan.” (Zsoltárok 147,3–5)

Kedves Uram!

Dicsérlek, mert jó vagy hozzám és megsegítesz. Gyönyörűen szól hozzád minden téged magasztaló ének. Köszönöm, hogy az énekekben is megvallhatom, milyen csodálatos világot teremtettél. Hatalmadat igazolja, hogy létrehoztad a csillagokat, és nevükön szólítod mindegyik égitestet.

Ha ennyire törődsz a csillagokkal, köszönöm, hogy még inkább gondot viselsz rólunk, emberekről. Ismered a világegyetem minden változását, és felemelsz, ha lelkileg megfáradok. Köszönöm, hogy az is gyógyít, ha kerti munkát végzek a friss levegőn. Az kikapcsol, és nem gondolok a nehézségekre.

Köszönöm, ahogy bekötözöd testi-lelki sebeimet, és bátorítasz, hogy ne keseregjek. A védőoltás megóvhat egyes betegségektől, és védelmet ad a vírustól. Hálát adok, mert meggyógyítasz azokból. Bölcsességed végtelen, és mindent jól irányítasz. Azzal is törődsz, ha elcsüggedek, és bátorítasz, hogy bízzak benned.

Hálát adok, mert bekötözöd a megtört szívemet. Minden a te gondviselésedre szorul, mint egy kisgyermek az anyai ölelésre. Bölcsességednek nincs határa, kérlek, adj nekem is bölcsességből! Dicsőítelek, mert szívemet megtöltöd jókedvvel és örömmel.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp