• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Reménység Istene

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Én is azt mondom nektek: kérjetek, és adatik nektek, keressetek, és találtok, zörgessetek, és megnyittatik nektek. Mert mindaz, aki kér, kap, aki keres, talál, és aki zörget, annak megnyittatik.” (Lukács 11,9–10)

Drága Istenem!

Amikor a vírussal kapcsolatos számok sorozatával, sokkoló adatokkal találkozunk; akkor elszomorodunk és belefáradunk. Ez lassan olyan lesz, mint egy számháború, ami félelmeket hoz létre. Így már álmunkban is az a kép jöhet elénk, hogy van-e rajtunk maszk vagy nincs. Köszönöm, hogy te mindezek felett vagy.

Néhányan besokallnak az elhúzódó szigorítások, korlátozások és karantén miatt. Adj türelmet kitartani! Köszönöm biztatásod, hogy merjek kérni tőled, és meghallgatod az imádságomat akaratod szerint. Köszönöm, hogy ha kitartóan fordulok hozzád imádsággal, kinyílik az ajtó előttem.

Minden nehézség ellenére szeretnék a Biblia szavára támaszkodni. Ujjongani és örülni, mert nagy dolgokat teszel velem és velünk minden egyes élethelyzetben. Remélem, ezt tükrözi vissza az életem. Segíts mások felé világítanom és bátorítani őket a kitartásra és a bizakodásra!

Ahogy a nap fénye átragyog a borús, ködös felhőkön, úgy tedd életemet is képessé a nehézségek felett átlátni! Kérlek, gyógyítsd meg a betegeket, és bátorítsd azokat, akik elcsüggedtek! Add, hogy mindenki tudjon benned reménykedni, és adj minél több imádságmeghallgattatást! Köszönöm, Jézus.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp