• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Megújítja életemet

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Boldog az az ember, akinek te vagy ereje, aki a te utaidra gondol. Ha a Siralom völgyén mennek is át, források völgyévé teszik azt, az őszi eső is elárasztja áldásával. 

…Újult erővel haladnak, és megjelennek Istennél a Sionon. Uram, Seregek Istene, hallgasd meg imádságomat! Figyelj rám, Jákob Istene!”  (Zsoltárok 84,6–9)

 

Istenem!

Egy kiszáradt föld és benne a növények egy jó, áztató esőre várnak, hogy felfrissüljön bennük az élet. Így van mindenki, akit leterhelnek az élet nehézségei. Akár egy súlyos betegség által a könnyek völgyén kell keresztülmenni. Csak tőled várják életük megújítását. Boldoggá teszel, amikor erőt adsz elviselni a testi és lelki fájdalmakat.

Emlékezem csodáidra, és mindazt emlegetem, amiket megtapasztaltam, mikor közel jöttél hozzám. Hálát adok azért az élményért, hogy nem csak nekem adod meg, hogy erőről erőre eljussak. Hanem bátorítasz, hogy másokat is biztathassak kitartásra. Elvezetni őket a forrásvízhez, hogy ők is áldásodban részesüljenek.

Köszönöm, hogy szavaidon töprenghetem és elmélkedhetem. Azok boldoggá teszik és megújítják a dolgokhoz való hozzáállásomat. Mint ahogy a fákon az új hajtások kifejezik azok termékenységét. Úgy adjál lelki felfrissülést, amikor veled találkozom. Jól tudod, mi fog velem történni ezután. Adj bölcsességet, hogy jól döntsek!

Előtted elcsendesedem és kérlek, figyelj imádságomra, és hallgass meg engem. Te vagy az én erősségem, akire mindig számíthatok. Őrizd ajkam nyílását, hogy ne szóljak rosszat, csak építőt és bátorítót! Úgy, ahogy a te szavaid is megújítják életemet. Köszönöm, hogy meghallgatod imádságomat!

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp