• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Köszönet, mert nem rejtőzöl el

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Nemcsak a közelben vagyok Isten – így szól az Úr –, hanem Isten vagyok a távolban is! El tud-e rejtőzni valaki olyan helyre, ahol nem látom? – így szól az Úr. Nem én töltöm-e be az eget és a földet? – így szól az Úr.” (Jeremiás 23,23–24)

Uram!

Hálát adok neked, mert látod életem nehézségeit, és hála, mert hozzád bármikor fordulhatok segítségért. Uram, te látod az egész földet, és látod, mennyi ember van, aki szükséget szenved. Köszönöm, hogy senki elől nem rejtőzöl el.

Sajnos sok helyen van félelmet okozó esemény. Tudomást szerzek betegségek terjedéséről, járványok hullámairól vagy halálesetekről, tragédiákról. Könnyen megtelik a szívem szomorúsággal, elkeseredéssel. Köszönöm, hogy hozzád mindenkor jöhetek bátorításért és vigasztalásért.

Köszönöm neked a biztonságot, ahogy nem keveredik össze a polyva vagy szalma a tiszta búzával, úgy fontos számodra a tiszta és őszinte életvitel, hozzád való ragaszkodás.

Óvj meg attól, hogy hibázzak, és ezért el akarjak rejtőzni előled. Tudom, te mindenről tudsz, és látod életemet. Köszönöm, hogy vigyázol rám. Tanácsolsz, ha tévedek, és segítesz helyreállni, amikor szükséges. Köszönöm, hogy közel jössz hozzám és magadhoz ölelsz.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp