• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

142. A változások feléd fordítanak

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„De te, Uram, pajzsom vagy nekem, dicsőségem, aki fölemeled fejem. Hangosan kiáltok az Úrhoz, és ő meghallgat szent hegyén. (Szela.) 

Lefekszem, alszom és fölébredek, mert az Úr támogat engem. Nem félek a sok ezernyi néptől, amely körülvett engem.” (Zsoltárok 3,4–7)

Kedves Uram!

Köszönjük, hogy ezeket a sorokat reggeli imaként mi is elmondhatjuk. Köszönjük, hogy amikor előző este aludni térünk és álomba merülünk, reggel ébredés után felkarolsz minket, és új reménységet adsz aznapra. Jó érzés, amikor veled kezdhetjük a napot.

Hálát adunk, mert te vagy a mi oltalmunk a veszélyben és a nehézségek között.

Ha valakik ellenünk fordulnának, akkor védőpajzsunk vagy. Ha azt mondanák, nem segítesz meg a bajban, akkor is támogatsz bennünket. Köszönjük, hogy ha valaki örökkévaló álomba merülne, vigasztalásod körülveszi annak családját.

Talán több hangyával találkozunk, mint szeretnénk a kertekben vagy a gyümölcsfákon. Segíts tanulni szorgalmukból, amikor összeszedik maguknak az eledelt! Amikor testükhöz képest többszörös terheket cipelnek, felkészülnek arra, ha nehéz idők jönnek az életükbe.

Köszönöm, hogy ha elcsüggednék az élet nehézségeitől, megerősítesz. Adj szabadulást a nehéz gondokból, és add, hogy soha ne vonjam kétségbe segítséged, amikor hozzád imádkozom! Legyen áldásod az életemen, és változtasd meg gondokozásomat, ha szükséges!

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp