• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Kiválaszt és formál

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„De most hallgass rám, szolgám, Jákób, Izráel, akit kiválasztottam! Ezt mondja az ÚR, a te alkotód, aki megformált az anyaméhben, és aki megsegít: Ne félj, szolgám, Jákób, Jesúrún, akit kiválasztottam!

…Mert vizet árasztok a szomjas földre, patakokat a száraz tájra. Kiárasztom lelkemet utódaidra, áldásomat sarjadékaidra.”(Ézs 44:1-3)

Uram, Istenem!

Te jól ismered közeli és távoli jövőt. Ennek tudatában örömmel tesszük kezedbe az életünket. Egyik helyen hőség, a másik helyen zivatarok vannak. Sok embert megviselnek az időjárás változások. Köszönöm segítesz átmenni a nehézségeken és nálad biztonságban érezhetjük magunkat.

Hálás vagyok a kiválasztásodért, mert téged követhetünk és rád hallgathatunk. Köszönöm, hogy már az anyaméhben gondolsz ránk és elkezdted formálni az életünket. Ezt folytatod az életünk későbbi szakaszaiban. Magasztallak, mert segítségül vagy minden egyes gyermek születésénél.

Komoly változást hoz életünkben, amikor nevünkön szólítasz és megértjük a szavaidat. Köszönöm, hogy hozzád tartozhatok és Lelkedet kiárasztod életemre, családom életére; és megáldod a hozzád jövőket. Hálás vagyok, mert adsz bátorságot beszélni az elhívásodról és megváltásodról.

Köszönöm, hogy vizet árasztasz a kiszikkadt száraz földre. Felfrissül minden fa és növény. Mindegyik elmondja, hozzád tartozik, és mi ne aggódjunk a jövő felől, te mindenkire gondot viselsz. Szeretnék mindig rád figyelni és megérteni, hogyan formálsz és mi a célod az életemmel.

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp