• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Veled biztonságban

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Bízzál az Úrban, és tégy jót, akkor az országban lakhatsz, és biztonságban élhetsz. Gyönyörködj az Úrban, és megadja szíved kéréseit!

…Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik: világossá teszi igazságodat, jogodra fényt derít.” (Zsoltárok 37,3–6)

Uram!

Köszönöm, hogy vigyázol ránk, ha közlekedünk, és ha emberek közösségébe megyünk. Köszönöm, hogy vigyázol majd a diákokra és a tanárokra, ha iskolába kell majd menniük. Köszönöm, hogy veled biztonságban lehetünk. Akkor is, ha bárkit elér egy vírus, te mellette állsz a gyógyulásában.

Bízom benned, hogy megóvsz a gyógyszerek mellékhatásaitól. Segítsd meg azokat, akiket megvisel az oltás utóhatása! Szeretnék benned gyönyörködni, mert meghallgatod imádságomat és gondoskodsz életemről. Óvj meg minél több embert a vírustól vagy a szövődményétől, és adj gyógyulást a betegeknek! Ők is hadd gyönyörködhessenek tebenned!

Vannak, akiket leterhel a félelem mindazt feldolgozni, ami velük történik. Adj erőt nekik, hogy tudjanak benned bízni! Áldalak, mert a bizalom megerősít és békességet ad. Köszönöm, hogy jót tehetek másokkal. Örömmel tudják megtapasztalni, amikor munkálkodsz az életükben.

Segíts meg, hogy ne bosszankodjak, ha valami nem úgy sikerül az életemben, ahogy szeretném! Ha igazságtalanság ér, add, hogy megnyugodjam és abból bajom ne származzon! Köszönöm a védelmed, hiszen akkor is melletted biztonságban élhetek. Add védelmed és áldásod az orvosokra és az ápolókra!

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp