• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Köszönet az oltalomért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Isten a mi oltalmunk és erősségünk, mindig biztos segítség a nyomorúságban. Azért nem félünk, ha megindul is a föld, és hegyek omlanak a tenger mélyébe; ha háborognak és tajtékoznak is vizei, és tombolásától megrendülnek a hegyek.” (Zsoltárok 46,2–4)

Istenem!

Újra támad a koronavírus, és bizonytalanságba sodor sok embert. Sajnos a járvány nem ért véget, mivel újra vannak fertőzöttek. Hozzád kiáltok, ha lehet, mentsél meg mindenkit ettől a kórtól, és gyógyítsd meg a betegeket!

Köszönöm az oltalmadat és segítséged ebben a helyzetben. Hálát adok a biztos védelmedért, amely megsegít minden bajban. Ez a vírus viharzó tengerhez hasonlóan háborog és tombol. Köszönöm, hogy feléd fordulhatok és elveszed a félelmeimet.

Történhetnek a hegyek megrendüléséhez hasonló dolgok. Te vagy az én menedékem és erősségem. Erős várként vigyázol rám és megmentesz, megsegítesz minden szorult élethelyzetben.

Kérlek a diákokért, hadd tudjanak az iskolában tanulni, és óvd meg őket a vírustól! Add, hogy a munkahelyek se álljanak le! Köszönöm, hogy mindenben számíthatunk az oltalmadra és védelmedre!

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp