Köszönet az oltalomért

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Isten a mi oltalmunk és erősségünk, mindig biztos segítség a nyomorúságban. Azért nem félünk, ha megindul is a föld, és hegyek omlanak a tenger mélyébe; ha háborognak és tajtékoznak is vizei, és tombolásától megrendülnek a hegyek.” (Zsoltárok 46,2–4)

Istenem!

Újra támad a koronavírus, és bizonytalanságba sodor sok embert. Sajnos a járvány nem ért véget, mivel újra vannak fertőzöttek. Hozzád kiáltok, ha lehet, mentsél meg mindenkit ettől a kórtól, és gyógyítsd meg a betegeket!

Köszönöm az oltalmadat és segítséged ebben a helyzetben. Hálát adok a biztos védelmedért, amely megsegít minden bajban. Ez a vírus viharzó tengerhez hasonlóan háborog és tombol. Köszönöm, hogy feléd fordulhatok és elveszed a félelmeimet.

Történhetnek a hegyek megrendüléséhez hasonló dolgok. Te vagy az én menedékem és erősségem. Erős várként vigyázol rám és megmentesz, megsegítesz minden szorult élethelyzetben.

Kérlek a diákokért, hadd tudjanak az iskolában tanulni, és óvd meg őket a vírustól! Add, hogy a munkahelyek se álljanak le! Köszönöm, hogy mindenben számíthatunk az oltalmadra és védelmedre!

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp