• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Ő az erősségem és szabadítóm

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ezt mondta: Szeretlek, Uram, erősségem! Az Úr az én kőszálam, váram és megmentőm, Istenem, kősziklám, nála keresek oltalmat, pajzsom, hatalmas szabadítóm, fellegváram! 

Az Úrhoz kiáltok, aki dicséretre méltó, és megszabadulok ellenségeimtől.” (Zsoltárok 18,2–4)

 

Kedves Istenem!

Egy ködös és borús napon, amikor csak ritkán látható a nap sugárzása, keresem közelséged és az oltalmadat. Állandóan ezt hallom: Fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat a saját és mások egészsége megóvása érdekében.

Köszönöm neked a védelmed a vírusokkal szemben, és kérlek, gyógyítsd meg azokat, akiket elért a kór! Hogyha nem lassítja eléggé annak terjedését a hideg, fagyos időjárás, kérem, pajzsod legyen a rejtekhelyem, ahová mehetek és elrejtőzhetem.

Kérlek, szabadíts meg mindenkit annak nyomasztó hatásától és gúzsba kötő fogságától! Bárcsak befedné hatását a téli hóesés, és megadnád a győzelmet a félelem felett! Sajnos félünk egymás közelébe menni, nehogy megfertőződjünk vagy megfertőzzünk másokat.

Köszönöm, hogy mindezt bizalmasan megoszthatom veled. Kérlek, erősíts, hogy ne legyek bizalmatlan azokkal szemben, akikkel találkozom! Hadd legyek olyan megbízható, mint egy masszív kőszikla a hegyekben! Ezért felnézek rád, mint erős kőváramra, akihez mehetek, és akivel lelkem megerősödhet.

Dicsérlek téged a szabadításodért, és kérlek, ne legyen fagyos a szívem állapota! Szeretlek, mert te vagy erőm forrása és szívem felvidítója.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp