• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Minden jó az Isten közelében

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Dávid bizonyságtétele. Tarts meg engem, Istenem, mert hozzád menekültem! Ezt mondom az Úrnak: Te vagy az én Uram, rajtad kívül nincs, ami jó nekem.” (Zsoltárok 16,1–2)

Istenem!

Csak ebben a tudatban tudom feldolgozni, hogy a mostani karácsony nem olyan, mint az régebben volt. Nem biztos, hogy a vírus miatt személyesen találkozhatunk a szeretteinkkel, mint ahogy megszoktuk. Nem biztos a gyülekezeti együttlét sem, csak online módon. De jó hozzád fordulni ebben az élethelyzetben.

Amikor Jézus megszületett, a betlehemi pásztoroknak nem kellett maszkot viselniük és nem kellett távolságot tartaniuk. Szeretnék olyan örömmel a közeledbe jönni, mint ahogy azt a pásztorok tették. Rácsodálkozni Isten szeretetére, amely megjelent a jászolban levő újszülött gyermekben.

Örökkévaló Istenem, segíts, hogy ne vegye el az örömömet ez a világjárvány! Hadd tudjak megmaradni melletted a nehéz időszakban! Köszönöm, hogy rád mindig támaszkodhatok, és megmutatod nekem azt a jót, amit most tőled kaphatok. Segíts megértenem, mit akarsz nekem mondani, és mit tanulhatok tőled!

Köszönöm, hogy kezedben tartod az életemet, és hűségedre emlékeztetsz. Békességed velem van karácsonykor a megváltozott körülmények között is. Add ezt a békességet mindenkinek, és hadd érezzék meg, milyen jó a közeledben tartózkodni! Ez a személyes bizonyságtételem.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

Fotó: unsplash.com

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp