• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En
pexels-marcel-fiedler-1079020
pexels-marcel-fiedler-1079020

Különleges ajánlat

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Ő azonban ezt mondta nekik: Ti adjatok nekik enni! Ők így válaszoltak: Nincs nálunk több, mint öt kenyér és két hal, hacsak el nem megyünk, és nem veszünk eledelt ennek az egész sokaságnak.” (Lukács 9,13)

Uram!

Köszönjük, hogy először mindenkinek felkínálod annak lehetőségét, hogy miként lehet megismerni és követni téged. Segíts jó döntéseket hozni az életünkben! Köszönjük, hogy eléd hozhatjuk betegségeinket, bízva a testi és lelki gyógyításodban.

Hálát adunk az ajánlataidért és azért, hogy ha tanácsaid felől hiányunk van, hozzád fordulhatunk útmutatásért. Köszönjük, hogy megsokasítod ismeretünket a Biblia olvasása által. Segíts továbbadni ezt az ismeretet mások számára bátorításul és vigasztalásul!

Sokan testileg és lelkileg éheznek, rendelj ki számukra elegendő mennyiségű és minőségű táplálékot! Az immunrendszerünk erősítésére megfelelő vitaminokat fogyasztunk. Add, hogy a lelki egészségünk érdekében sok időt töltsünk el veled!

Hadd szolgáljunk mások felé szeretetben, hogy vidámságot és örömöt szerezzünk nekik egy-egy különleges módon! Akár egy bibliai üzenet átadásával megoszthatjuk a jó hírt, amely kincset ér azoknak, akik hallják vagy olvassák. Az imának nagy hatalma van, segíts ebben megerősödni!

Ámen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp