• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

120. Útválasztás

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Azt az embert, aki féli az Urat, oktatja ő, hogy melyik utat válassza. Élete boldog marad, és utódai öröklik a földet. Közösségben van az Úr az őt félőkkel, szövetségére tanítja őket.” (Zsoltárok 25,12–14)

Uram!

Sok olyan hír és körülmény ér bennünket, ami nyugtalanságot és békétlenséget okoz. Segíts jól dönteni életünkben az idegeskedés és a békesség között! Adj bátorságot elengedni bizonyos dolgokat, ha szükséges!

Hadd törekedjünk a megbékélés és a megegyezés felé!

Erősíts meg abban, hogy nem kidobott pénz és elfecsérelt idő, amikor veled töltjük az időnket! Köszönjük, hogy ha teljes szívvel és őszintén keresünk téged, akkor tanácsolsz, hogy milyen életmódot válasszunk. Hadd legyen az pozitív befektetés a jövőnkre nézve, és hadd emlékezzünk meg gondviselésedről!

Köszönjük, hogy a jó döntéseink és cselekedeteink gyermekeink jövőjére is bátorító hatással lesznek. Hadd tudjunk figyelni figyelmeztetéseidre, hogy elkerüljük a csapdákat, amelyekkel bárhol találkozhatunk! Add, hogy megerősödjön a veled való közösségünk!

Adj békét a háborgó szívű embereknek, és szabadítsd meg a szorongattatásban élőket! Add, hogy az ártatlanság és becsület jellemezzen engem! Köszönöm az útba igazításod, és hogy a nehézségek között benned bízhatok, mert megsegítesz.

 

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp