• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Keresd a hálát!

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Menjetek be kapuin hálaénekkel, udvaraiba dicsérettel! Adjatok hálát neki, áldjátok nevét! Mert jó az Úr, örökké tart szeretete, és hűsége nemzedékről nemzedékre.” (Zsoltárok 100,4–5)

Uram, Istenem!

Olyan sokféle hírt hallunk, amitől könnyen el tudunk csüggedni. Félelmek a járványtól, reménytelenség és aggódások a jövő felől. Mi lesz velünk? Mikor lesz már vége? Ez a vírus már árnyékként követ bennünket. Szeretnénk szabadulni tőle, de sajnos ez nem olyan egyszerű.

Életünkhöz hozzátartozik a kulcsok használata. Természetes módon mindennap nyitunk és zárunk velük zárakat. Add, hogy ilyen természetes legyen minden egyes élethelyzetben a hálaokok megtalálása és kimondása! Nehéz kimondani a járványban, de lehetséges. Uram, ez segítsen meg mindenkit ebben a vírusos időszakban!

Istenem, nyisd ki a szemem ezek meglátására! Uram, kész a szívem arra, hogy hangszerrel vagy anélkül téged dicsérjelek. Elmondva, milyen nagy a szereteted és hűséged hozzám. Köszönöm, hogy ezt láttam elődeim életében. Segíts, hogy jól át tudjam adni a gyermekek és fiatalok felé!

Ahogy egy fénysugár vagy egy felkapcsolt lámpa bevilágítja a sötét helyeket, úgy világítson rá Szentlelked minden olyan eseményre, amiért hálás lehetek! Tisztellek és áldalak, mert jó vagy hozzám. Köszönöm bátorításod, és így örömmel megyek a közelségedbe és bizonysággal az emberek közösségébe.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp