• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Isten megsegíti övéit

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Az Úr angyala őrt áll az istenfélők mellett, és megmenti őket. Érezzétek és lássátok, hogy jó az Úr! Boldog az az ember, aki hozzá menekül. Féljétek az Urat, ti, szentjei, mert nem szűkölködnek az istenfélők.” (Zsoltárok 34,8–10)

Istenem!

Ebben a hőségben kimondottan szükségem van a segítségedre. Köszönöm, hogy vigyázol rám és minden közlekedőre, hogy ne vegye el semmi a figyelmemet. Ha fájdalom gyötör az időjárási viszontagságok között, kérlek, enyhítsd a fájdalmamat!

Köszönöm, hogy szükség esetén elküldöd angyalaidat is, hogy érezzem, gondot viselsz rólam. Hálás vagyok annak megtapasztalásáért, hogy vigyáztál rám néhány kritikus élethelyzetben.

Az út mellett látom a villanyvezetékeket és rajtuk néhány madarat. Érdekes egy helyzet, mert ha ember kerülne a villanyvezetékek közelébe, áramütést kaphatna. De a madarak Isten különleges gondviselése alapján ettől védve vannak.

Boldog vagyok, mert különleges a segítséged életem felől. Ezért mindig hozzád sietek és téged dicsérlek. A madarak, ha kell, villanydrótról énekelnek, és én, ahol éppen jelen vagyok.

Köszönöm az istenfélelem hasznát, és hálás vagyok, mert kitöltöd szükségeimet. Ezért örömmel vallom, hogy jó az Úr.

Ámen.

 

M.Zs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp