• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Bármi történik, Isten uralkodik

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Az Úr trónol az áradat fölött, ott trónol az Úr, az örökkévaló király. Az Úr erőt ad népének, az Úr megáldja népét békességgel.” (Zsolt 29,10–11)

Jó Istenem!

Hallok jó szándékkal és megtévesztő jelleggel mondott különböző információkat. Kinek van igaza, és milyen indítékkal mondanak vagy írnak némelyek bármiféle tájékoztatást? Ki mit mond. Azokat csak a te bölcsességeddel tudom helyesen értelmezni. Szeretnék mindig rád figyelni a jó tanácsaidért.

Többen megérezhetik testükben az időjárás-változások kellemetlen hatásait. Mások életében a fájdalmak megerősödhetnek. Köszönöm, Istenem, hogy erőt és vigaszt adsz minden testi és lelki teher elviseléséhez.

Uram, könyörülj rajtunk! Amíg azt halljuk, hogy rengeteg új fertőzött és nagyon sok elhunyt van, nagyon elszomorodik a szívem. Ezek az események áradatként söpörnek végig a világon. Kérlek, ennek legyen vége. Köszönöm biztatásod, hogy kezedben tartod az események alakulását, és megáldod békességgel a hozzád fordulók életét.

Légy áldott, mert uralkodsz a földi eseményeken! Lehet az érzelmeket felkorbácsoló és félelmet gerjesztő hír is, de te mindezek felett állsz és uralkodsz. Szükségem van bátorításodra, mert az nem mindig érezhető, ha csak a történések rossz alakulására figyelek.

Köszönöm, Istenem, hogy nem korlátozod szereteted és gondoskodásod senki felé. Add, hogy ezzel minél több ember élni tudjon! Dicsőség neked a biztonságért, amit mindenki felé nyújtasz.

Ámen.

 

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp