• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

141. Akadályoktól mentesen

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Ezt mondja: Töltsétek, töltsétek föl, építsétek az utat, vegyétek el népem útjából, amiben megbotolhat! 

Ezt mondja a magasztos, a felséges, aki örök hajlékában lakik, szent az ő neve: Magasságban és szentségben lakom, de a megtörttel és alázatos lelkűvel is. Felüdítem az alázatosak lelkét, felüdítem a megtörtek szívét.” (Ézsaiás 57,14–15)

Istenem!

Segíts meg, hogy mindig egyenes úton járjunk igazságban és békességben! Köszönjük, hogy szívünkre helyezed, mire figyeljünk. Előfordul életünkben, hogy ha az úton közlekedünk, olyan kátyúkkal találkozunk; amelyek megnehezítik a nyugodt utazásunkat. Bármely úthiba előidézheti a megbotlást és az elesést, ha nem figyelünk rájuk.

Segíts meglátni minden akadályt, ami rossz irányba vezethet bennünket! Hadd tudjunk figyelni a megtévesztésekre és becsapásokra! Add, hogy ne legyünk érzéketlenek a figyelmeztető tanácsaidra!

Köszönjük, hogy ha veszélyes útszakaszokon kell keresztül mennünk, megóvó szereteted felhívja figyelmünket a veszélyekre.

Köszönjük, hogy ha megtörik a szívünk egy rossz eseménytől vagy egy rossz hírtől, felüdítesz bátorításoddal. Ápolod a megsérült lényünket körülvéve óvó kerítésként, és vigyázol ránk. Köszönjük, hogy fájdalmainkat csillapítod vagy meggyógyítasz megalázott voltunkból.

Köszönöm, hogy szavaidtól új erőre kapok, és megnyugtatod a háborgó lelkemet. Töltsd fel életem biztató szavaiddal, hogy hűséggel kitartsak melletted! Add, hogy úgy figyeljek rád, mint egy pontos órára, amely mutatja az életem helyes időszakaszait! Vedd el életemből a botránkoztató dolgokat, és szabadíts meg azoktól! Hálás vagyok, mert segítesz boldognak lenni.

 

Ámen.
Majnár Zsolt

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp