• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Keresni a közelségét

Elolvasási idő: 2 perc
Elolvasási idő: 2 perc
„Dicsőítsétek szent nevét, szívből örüljenek, akik keresik az Urat! Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!” (1Krónikák 16,10–11)

Uram!

Aki okostelefonnal rendelkezik, annak reggelente lehetősége van megnézni az új híreket és az új üzeneteket. Mindemellett adj esélyt és vágyat számunkra keresni a közelségedet! Segíts úgy kezdeni napjainkat, hogy néhány percet töltsünk el veled igéd vagy az elmélkedések olvasásával és imádsággal!

Bátorításod vegye el tőlünk az aggodalmakat, töltsél el békességgel és reménységgel az előttünk álló események előtt! Köszönjük, hogy akár énekkel is dicsérhetjük nevedet. Kérünk, ezekben erősíts meg bennünket! Add, hogy szívünket átjárja a hálaadás!

Add, hogy szívből tudjunk örülni minden percnek, amit veled eltöltünk!

Elég sok rossz hírrel találkozhatunk a nap folyamán. Szükségünk van arra, hogy téged keressünk és veled közösségben legyünk. Segíts emlékezni azokra az eseményekre, amikor megsegítettél bennünket életünk nehéz időszakaiban!

Köszönjük az emlékeket, amikor átéltük, milyen jó érzés volt először téged keresni. Segíts elmondani másoknak csodálatos tetteidet. Lehet, spórolnunk kell anyagilag az árak emelkedése miatt. De add, hogy ne spóroljunk életünkben a veled való áldásos idő eltöltésében!

Ámen.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp