• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

Hűséges szeretet

Elolvasási idő: < 1 minute
Elolvasási idő: < 1 perc
„Mert a hegyek megszűnhetnek, és a halmok meginoghatnak, de hozzád való hűségem nem szűnik meg, és békességem szövetsége nem inog meg – mondja könyörülő Urad.” (Ézsaiás 54,10)

Örökkévaló Istenem!

Borongós és zivatarokkal ellátott időszak után jó reménységgel tekinthetünk a gyönyörű napsütéses, tiszta égboltra. Figyelve a természet válaszát ezekre a változásokra új hajtások, új gyümölcsök érkezését és fejlődését figyelhetjük meg. Köszönöm, hogy láthatom kezed munkáját.

Ilyen viharos, járványos időszakon vezettél át, de hálát adok a mindvégig mellettem jelen lévő szeretetedért. Láttam több minden megingását, és megtapasztaltam, hogy a bajban sokakon megkönyörültél és megsegítetted őket. Dicsőség neked, mert szereteted láthatón megmutattad.

Köszönöm a reménység megvalósulását, amikor a bajok megoldását láthatom. Amikor életem egy elromlott, meghibásodott alkatrészhez hasonló, megjavítod azt. Áldalak, mert lelkileg és testileg megtapasztalom kezed gyógyítását, és ha kell, helyreigazítását.

Köszönöm, hogy hűséged soha sem szűnik meg irántam, és a nehézségek idején adod a mindent felölelő békességedet. Magasztallak, mert hegyeken és völgyeken át rád mindig szilárd támaszként számíthatok. Szeretném életemet igédre mint kősziklára építeni, mert akkor semmi se tudja azt megingatni.

Ámen.

Majnár Zsolt

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp