• Rólunk
  • Kapcsolat
  • En

115. Fáradozások következményei

Elolvasási idő: 1 minute
Elolvasási idő: 1 perc
„Az ember nem tudja hatalmában tartani a szelet, bezárni sem tudja a szelet, és senkinek sincs hatalmában megszabni halálának idejét. Háború idején nem engednek szabadságra senkit, és a bűn nem menti meg azt, aki elkövette.” (Prédikátor 8,8)

Istenem!

Ahogy hálásak vagyunk egy nyári szellőért, amely felfrissít, úgy okoz gondot egy viharos szél áramlata. Egyszer se tudjuk irányítani azok útjait. Örömöt és nehézséget okoznak. Köszönöm, hogy mindenkor te szabod meg azok erejét és irányát.

Uram, nem tudjuk megmagyarázni se az időjárás, se az élet változásait. Figyelmünket mindig arra irányítjuk, ami fontos számunkra. Szeretnénk megismerni bölcsességedet, amivel irányítod az életünket. Add, hogy jó szívvel megtartsuk tanácsaidat, és figyeljünk rád!

Köszönöm, hogy te szabod meg mindennek az idejét.

Jól látod, mivel van tele a szívünk. Segíts olyan dolgokkal lefoglalni magunkat, ami nem hiábavalóság! Áldd meg fáradozásainkat és igyekezetünket! Add, hogy alaposan megvizsgáljuk szavaid jelentését! Bocsáss meg, ha vétkeznénk ellened!

Köszönöm, hogy a Szentlélek vezetése nekem szabadságot, felszabadulást és örömöt ad. Köszönöm szavaidat, amelyek nem hasonlíthatók egy keresztrejtvényhez, mert elmagyarázod azok tartalmát. Így egy valós fényképet adsz lelkem állapotáról, és megmentesz a rossz következményektől.

 

Ámen.

 

Majnár Zsolt

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp